Cap a Màlaga per defensar el títol de Lliga

Cap a Màlaga per defensar el títol de Lliga

Esquerdinha rep l’alta i entra a la convocatòria per al play-off exprés i Ferrao no es recupera a temps de la lesió al tendó d’Aquil·les i és l’única baixa de l’equip

El Barça ha viatjat aquest diumenge cap a Màlaga per disputar el play-off exprés pel títol de Lliga amb la ment posada només en el partit de quarts de final del proper dimarts contra el Llevant (17 h, Esport3, Gol, LaLigaSportsTV). Els de Plaza s’han entrenat aquest matí per última vegada a Barcelona abans de desplaçar-se en AVE a la Costa del Sol. Esquerdinha ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria, mentre que Ferrao, finalment, s’ha quedat a Barcelona perquè no s’ha pogut recuperar a temps de la lesió al tendó d’Aquil·les i és l’única baixa de l’equip.

Plaza, optimista

El tècnic Andreu Plaza ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia dels play-off i ha remarcat que l’equip afronta el repte “en bones condicions”. “Les ganes s’han multiplicat abans de començar degut a tot el temps que l’equip ha hagut d’estar parat”, afirma Plaza, i en aquest sentit assenyala que “el control de les emocions i tenir cap” seran algunes de les claus per aconseguir els objectius. En concret el tècnic ha fet referència al fet “que l’ansietat no ens pugui i no voler fer més coses de les que podem a nivell físic”, i també remarca la importància de “mentalitzar a tothom de la importància de la competició i d’adaptar-se al format en el qual toca disputar-la”.

Sobre el format, Plaza avisa que “serà molt similar a una Copa d’Espanya, són partits sense xarxa i que no et permeten la possibilitat d’especular”, i qualifica al Llevant de rival “perillós”. “Ens coneixem bé, perquè ens hem enfrontat moltes vegades últimament i sempre ens ho han posat difícil”, reconeix, tot i que s’espera un partit diferent als últims. “Ara el context és diferent, els factors com l’absència de públic també influeixen, i no tindrà res a veure amb el play-off de la temporada passada”, avisa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut