El Baskonia, el tercer repte del Barça a la fase final

El Baskonia, el tercer repte del Barça a la fase final

Els blaugranes afronten el tercer partit de la fase de grups en un duel d’invictes (diumenge, 21.30 h)

El Barça s’enfronta aquest diumenge 21, a les 21.30 h i en directe per #Vamos de Movistar+, al Kirolbet Baskonia en la que serà la 3a jornada de la fase final de la Lliga Endesa. Catalans i bascos han guanyat els dos primers partits i el duel es presenta molt important de cara al lideratge del grup i al futur immediat de tots dos equips.

El rival

Ha guanyat els dos primers partits contra el RETAbet Bilbao Basket i l’Iberostar Tenerife i té un balanç de 2-0. Compta amb un equip de gran nivell i ha recuperat dues peces importants en la posició de base de cara a la fase final: Vildoza i Granger. A tots dos s’hi uneix el seu millor jugador, Shengelia, que durant la temporada ha tingut una mitjana de 16,2 punts i 6,4 rebots. A més, compta amb altres homes de primer nivell com Henry, Fall, Eric, Janning, Shields, Diop o Polonara entre d’altres. Tots ells estan entrenats per Dusko Ivanovic.

El Barça

Afronta el partit amb tots els efectius disponibles. I és que Pau Ribas, un cop superat el protocol sanitari després de tornar de Barcelona per la seva paternitat, ja ha obtingut llum verda per tornar a entrenar-se amb l’equip. Els del coach Pesic són conscients que el matx és de gran importància de cara al futur en la competició i hauran d’estar molt concentrats per superar un Baskonia que ha mostrat un gran nivell de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut