Lozano vol fer història a Màlaga

Lozano vol fer història a Màlaga

El capità busca el seu títol número 23 amb el Barça per convertir-se en el jugador amb més títols de la història de la secció per davant de Sedano

“Aixecar un altre títol a Màlaga seria la bomba”, diu Lozano en referència a la Copa d’Espanya que l’equip va conquistar al Martín Carpena el 8 de març passat.

Si ho aconseguís, el capità es convertiria en el jugador amb més títols de la història de la secció, amb 23, i superaria els 22 de Paco Sedano. Per Lozano, però, el més important és mantenir el cicle hegemònic de títols nacionals que va començar a València el 2018. “Signo ara mateix que es repeteixi la història de l’última Copa i donaria per bo tornar-me a lesionar si al final acabem aixecant la Lliga”, assegura.

“Jugar, no és prioritari”

El capità té un record per a totes les víctimes de la Covid-19. “Com a societat ho hem passat molt malament i està clar que jugar ara mateix no és prioritari, però, d'altra banda, també tinc moltes ganes de tornar a fer la meva feina i tornar a poc a poc a la normalitat”, afirma.

En aquest sentit, reconeix que serà estrany jugar sense públic. “Serà una mica com quan érem nens i només ens venia a veure la família”, explica. “Tant de bo pugui tornar aviat el públic a les pistes i tothom pugui gaudir de la festa que implica un partit de futbol sala”, desitja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut