Jaume Carreter es reuneix amb els tècnics i capitans dels Esports Amateurs

Jaume Carreter es reuneix amb els tècnics i capitans dels Esports Amateurs

El directiu responsable va voler compartir una trobada virtual amb tècnics i capitans dels primers equips per fer balanç de la temporada i per començar a afrontar el retorn post COVID

El directiu responsable dels Esports Amateurs, Jaume Carreter, es va reunir aquest passat dimecres amb els entrenadors i capitans dels primers equips de les diferents disciplines que conformen aquesta vessant del club.

El recent incorporat a la junta va voler fer balanç de la temporada 2019-2020, de la qual va destacar l’ascens del Barça Voleibol masculí , el retorn a Europa del Barça Hockey Gel, així com la classificació, per primera vegada en la història, del Barça Hockey Herba al campionat d’Europa d’hockey sala.

Pensant en el retorn

A més, Carreter també va agrair l’esforç que tots els esportistes han realitzat al llarg d’aquest període de confinament, en el qual mantenir la forma física ha requerit de solucions imaginatives.

D’altra banda, el directiu responsable també va enviar un missatge d’esperança, doncs alguns dels primers equips podran tornar a entrenar en les properes setmanes (un cop les instal·lacions municipals o permetin i sempre seguint les mesures de seguretat establertes).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut