10 vídeos del '10'

10 vídeos del '10'

Ets un fanàtic de Leo Messi? Et deixem diverses recomanacions de Barça TV+ relacionades amb el crac argentí. No t'ho perdis!

Són molts els rècords i curiositats que envolten Leo Messi, un jugador que any rere any demostra que és el millor futbolista de la història. A continuació, repassarem 10 dades, moments i rècords de l'argentí que podràs gaudir-los a Barça TV+. No t'ho perdis!

 

1) 22 gols de cap. Tot i no ser la seva principal qualitat, l’argentí ha marcat un total de 22 dianes amb el cap com a blaugrana. El més icònic és, sens dubte, el que va aconseguir a la final de la Lliga de Campions del 2009 a Roma davant el Manchester United, que va suposar la tercera Champions de la història del Club.

2) Un primer gol per al record. L'argentí va marcar el primer dels seus més de 600 gols com a culer davant l'Albacete al Camp Nou. El recordes? Aquí el tens! 

3) 107 gols des de fora de l’àrea. Una de les especialitats de capità blaugrana, ja sigui de falta o de llançament llunyà. Els seus llançaments des de la frontal són marca de la casa, i un total de 107 gols dels 629 que ha marcat han estat així. D’aquests 107, 61 han estat de jugada i 46 de falta directa. Llegenda. 

4) Un autèntic mag amb la pilota. Capaç de fer jugadores increïbles, regats i gestos de qualitat només a l’abast del millor jugador de la història.

5) 29 gols a les finals. Messi ha guanyat un total de 34 títols com a culer però, a més, ha estat un home clau en infinitat de finals. L’argentí ha marcat un total de 29 gols en les 38 finals que ha disputat com a blaugrana.

6) Recordes el primer Clàssic de Leo Messi? Santiago Bernabéu, temporada 2005-06. Els culers van vèncer amb contundència per 0-3 en una autèntica exhibició futbolística del que va ser el primer duel de Messi contra el Madrid. Reviu els millors moments de l’argentí en aquell matx, aquí.

7) Però, dels 629 gols que ha marcat com a culer, quin creus és el millor?

8) 46 gols de falta com a blaugrana. Amb els anys, l’astre argentí ha anat perfeccionant el seu llançament fins al punt de ser un autèntic referent mundial també en aquesta disciplina. En total, ha aconseguit marcar-ne 52: 46 amb el Barça i sis amb l’Argentina. Els desglossem tots amb aquest interactiu!

9) Els millors moments de Messi al Club. L’argentí reviu la seva carrera, els moments més especials i el seu record preferit. Si ets un fanàtic del 10 blaugrana... no t’ho pots perdre!

10) La primera exhibició a un derbi. Al curs 2004-05, l’argentí va oferir un autèntic espectacle davant l’Espanyol al Miniestadi. No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut