El retorn a Europa passa per Islàndia

El retorn a Europa passa per Islàndia

La IIHF ha anunciat aquest matí les seus de la fase de grups de primera ronda, així com els equips que conformen el grup del Barça

Més d’una dècada després, el Barça Hockey Gel haurà de viatjar fins a Islàndia per tornar a disputar un partit de la Continental Cup, la competició europea de clubs. Així ho ha decidit la federació internacional d’aquest esport (IIHF), la qual ha anunciat aquest matí que la seu de la fase de grups de la primera ronda es disputarà a la localitat de Akureyri, d’on és procedent el Skautafelag Akureyrar.

Aquesta petita població, que no arriba als 20.000 habitants, és la segona àrea urbana del país després de Reykjavik i es situa al nord d'Islàndia, a unes cinc hores per carretera de la capital.

Kaunas i Bat Yam completen el grup

A més del conjunt amfitrió, el grup del Barça el completen el Kaunas Hockey (procedent de Lituània) i el HC Bat Yam (procedent d’Israel).

Cal destacar, que enguany el format de la Continental Cup s’ha vist modificat i no només passarà a la següent ronda el primer de grup, sinó que també ho farà el segon classificat.

En cas de passar com a primer de grup, el Barça seguiria el seu camí a la continental Cup havent de passar per Dinamarca (on esperen el polonès, Unia Oswiecim, el conjunt amfitrió, el Frederikshavn White Hawks i SC Miercurea Ciuc, procedent de Romania) mentre que si ho fa com a segon disputaria la segona ronda a Itàlia (en un grup format per Heffield Steelers, Asiago Hockey i un club procedent de la lliga d’Ucraïna encara a determinar)

La primera ronda es disputarà del 16 al 18 d’octubre, mentre que la segona ronda serà del 13 al 15 de novembre d’aquest any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut