Lozano:

Lozano: "Tant de bo la Final Four pugui ser amb públic"

El capità té un record inesborrable de la final que es va disputar a Lleida el 2012 i vol repetir a casa

Sergio Lozano ha valorat l'elecció de Palau Blaugrana com a seu de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Champions League 2019/20 que tindrà lloc entre els propers 8 i 11 d'octubre.

El capità s'ha mostrat il·lusionat amb la possibilitat de repetir l'èxit de la final disputada a Lleida el 2012. "Espectacular. Tant de bo pugui ser amb públic i puguem viure un ambient al Palau semblant al que vam viure a Lleida. És una cosa única tenir l'afició a casa i encara més si pots acabar aixecant el títol. Tant de bo que els meus companys puguin viure això també. Estem molt contents i molt feliços. El més important és que es pugui disputar sense problemes i, si pot ser, amb públic perquè tothom pugui gaudir d'un gran espectacle de futbol sala", ha valorat Lozano.

Lozano té dues Champions al seu palmarès (2012 i 2014), però en les dues últimes edicions l'equip va caure a les semifinals. "Ja vaig dir en l'última final de lliga que a la tercera anava la vençuda i ara espero que passi el mateix amb la Champions. Vam perdre a Saragossa i al Kazakhstan en dues semifinals en les que segurament vam merèixer una mica més i tant de bo que aquest any sí que siguem capaços d'arribar a la final i guanyar. Tenim un os molt dur com és KPRF però confio plenament en l'equip, la dinàmica és bona i tant de bo puguem viure un gran ambient i una gran festa de futbol sala", ha sentenciat el capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut