Local

El bàsquet torna 101 dies després

Els de Pesic debuten a la fase final de l’ACB contra el Joventut de Badalona (15:30h, #Vamos)

Torna el bàsquet, torna el Barça, 101 dies després de l’últim partit oficial que els blaugranes van disputar a Madrid el passat 8 de març. Va ser contra l’Estudiantes, en un matx que va acabar amb victòria, i aquest dimecres 17, a les 15:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, els catalans tornen a la competició tres mesos després. No serà un partit més, serà un partit molt especial. Una competició nova, una fase final de 12 equips i en una única seu, i també pel primer rival, el Joventut de Badalona. Un derbi i un clàssic del bàsquet per tornar a gaudir d’aquest esport.

El rival

És un equip molt jove, amb talent, amb molta energia i que ha arribat a la fase final amb molt a guanyar. Els homes de Carles Duran eren el 12è classificat en el moment de l’aturada i compten amb dos dels millors jugadors de l’ACB: Klemen Prepelic -22,3 punts per partit- i Alen Omic -10,8 punts i 7,7 rebots-. Tots dos estan rodejats de jugadors joves i també experimentats de gran nivell com Morgan, Neno Dmitrijevic, Ventura, Zagars, Stevic, López Arostegui o Kanter.

El Barça

Afronta el primer dels cinc partits que disputarà en els pròxims nou dies. El ritme, frenètic per a tots, serà una prova de foc per a tots els equips, que tindran un gran desgast físic i mental. Svetislav Pesic no podrà comptar amb Pau Ribas, que acaba d’estrenar paternitat a Barcelona, i té fins dues hores abans del partit per decidir quins seran els 12 jugadors escollits dels 15 disponibles.

Més notícies aquí