Local

Bons records de Màlaga

El Barça va conquistar l’últim títol de Copa al Martín Carpena en l’única competició oficial de Futsal que s’ha disputat a la Costa del Sol

La competició oficial de futbol sala va acabar a Màlaga amb la disputa de la Copa d’Espanya i es reprendrà a Màlaga amb el play-off exprés que decidirà el campió de lliga.

El Barça va aixecar la Copa d’Espanya al Martín Carpena el passat 8 de març derrotant al Valdepeñas a la final per 4-3. Abans, els de Plaza ja s’havien desfet de Xota (3-1) i de ElPozo (3-2). Màlaga acollia per primera vegada una competició oficial de Futsal i va resultar una seu talismà per un Barça que aspira a repetir l’èxit en el play-off exprés per decidir la lliga.

Adolfo, tres gols en tres partits

Adolfo ha marcat tres gols en els tres partits disputats al Martín Capena. El de Santa Coloma va certificar els triomfs contra Xota i ElPozo i també va marca el gol de l’empat que obria el camí de la remuntada en la final contra Valdepeñas. Va ser MVP del torneig i ara torna a Màlaga per tornar a deixar la seva empremta amb dos objectius clars: guanyar la segona lliga consecutiva i, si pot ser, convertir-se per primera vegada en màxim golejador de la lliga.

Més notícies aquí