Álex Garcia, nou responsable del Departament d’Observadors

Álex Garcia, nou responsable del Departament d’Observadors

L’exjugador, actual membre de l’staff d’analistes del primer equip, s’incorporarà al càrrec una vegada finalitzi la temporada oficial de l’equip de Quique Setién

Álex Garcia serà el nou responsable del Departament d’Observadors del FC Barcelona. L’exjugador, actual membre de l’staff d’analistes del primer equip, s’incorporarà al seu nou càrrec una vegada finalitzi la temporada oficial de l’equip de Quique Setién. El nomenament d’Álex Garcia es produeix dintre de la remodelació del Departament d’Observadors que el Club ve realitzant des de la passada temporada.

Álex Garcia, de 50 anys, assumirà la responsabilitat de dirigir el Departament d’Observadors des del primer equip fins a la base tant en el futbol masculí com femení. Un càrrec en el que agafarà les responsabilitats de Josep Boada a qui el Club ha decidit no renovar el seu contracte que finalitza el 30 de juny. El FC Barcelona vol agrair la professionalitat mostrada per Boada al llarg de les temporades que ha treballat al Club i li desitja el millor, tant a nivell professional com personal.

Álex Garcia, format a la Masia i que va arribar a debutar al primer equip a les ordres de Johan Cruyff, es va retirar com a jugador l’any 2001 i des d’aleshores ha estat entrenador al futbol formatiu blaugrana, on va dirigir, per exemple, el Cadet A de la màgica generació del 87 formada per Messi, Piqué i Cesc. També va dirigir quatre temporades al Juvenil A i els seus darrers càrrecs al Club han estat els d’observador internacional i, més recentment, membre de l’staff d’analistes del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut