Local

Falcón: “Hem fet una pinya increïble”

La carrilera esquerrana explica la bona evolució de la lesió al genoll i de com l’ha treballada durant el confinament

Una de les que aquests dies ha estat a la Ciutat Esportiva en els entrenaments opcionals del Barça Femení ha estat Andrea Falcón. Lesionada en el seu genoll esquerre a finals del 2019, la carrilera canària segueix amb la seva recuperació, superat també l’escull del confinament. “Estem a la fase de començar a fer una mica de camp, de fer més exercicis, més canvis de direccions. De tornar a tenir sensacions de futbolista. Vas notant sensacions diferents, però cada dia millor”, confessa.

La ‘21’ blaugrana ha exposat com ha viscut l’especial situació dels últims mesos: “He comptat amb l’ajuda de preparadors físics, fisios, metges que dia a dia contactaven amb mi, m’enviaven exercicis i feien el possible per ser-hi i fer que es perdés el menor temps possible en la recuperació, i molt contenta perquè així ha estat”. I afegia: “El genoll ha evolucionat molt bé. Amb ganes de seguir aquí, veure les companyes i portar vida d’esportista”.

Des de fa unes setmanes, part de l’equip s’ha pogut retrobar treballant a Sant Joan Despí. Segons Andrea Falcón, les bones sensacions segueixen intactes: “Des de l’inici de temporada es notava la fam de guanyar, de títols. Sabíem que teníem un gran equip i dia a dia treballant podem optar a tot. Hem fet una pinya increïble, estem treballant d’una manera espectacular, tant el cos tècnic com les jugadores”.

Més notícies aquí