Falcón: “Hem fet una pinya increïble”

Falcón: “Hem fet una pinya increïble”

La carrilera esquerrana explica la bona evolució de la lesió al genoll i de com l’ha treballada durant el confinament

Una de les que aquests dies ha estat a la Ciutat Esportiva en els entrenaments opcionals del Barça Femení ha estat Andrea Falcón. Lesionada en el seu genoll esquerre a finals del 2019, la carrilera canària segueix amb la seva recuperació, superat també l’escull del confinament. “Estem a la fase de començar a fer una mica de camp, de fer més exercicis, més canvis de direccions. De tornar a tenir sensacions de futbolista. Vas notant sensacions diferents, però cada dia millor”, confessa.

La ‘21’ blaugrana ha exposat com ha viscut l’especial situació dels últims mesos: “He comptat amb l’ajuda de preparadors físics, fisios, metges que dia a dia contactaven amb mi, m’enviaven exercicis i feien el possible per ser-hi i fer que es perdés el menor temps possible en la recuperació, i molt contenta perquè així ha estat”. I afegia: “El genoll ha evolucionat molt bé. Amb ganes de seguir aquí, veure les companyes i portar vida d’esportista”.

Des de fa unes setmanes, part de l’equip s’ha pogut retrobar treballant a Sant Joan Despí. Segons Andrea Falcón, les bones sensacions segueixen intactes: “Des de l’inici de temporada es notava la fam de guanyar, de títols. Sabíem que teníem un gran equip i dia a dia treballant podem optar a tot. Hem fet una pinya increïble, estem treballant d’una manera espectacular, tant el cos tècnic com les jugadores”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut