Pau Bargalló: “Tots ens trobàvem a faltar”

Pau Bargalló: “Tots ens trobàvem a faltar”

El jugador blaugrana considera que les sensacions de la primera setmana d’entrenaments “són molt bones”

El retorn als entrenaments ha suposat una càrrega física que no s’havia produït en els últims tres mesos. Tot i que els jugadors s’han exercitat des dels seus domicilis, no és el mateix treball muscular que implica posar-se els patins i entrenar-se sobre el parquet del Palau Blaugrana. Aquest divendres ha finalitzat la primera setmana de sessions preparatòries i “les sensacions són molt bones”.

Així ho ha afirmat Pau Bargalló, el qual ha reconegut que “tots trobàvem a faltar entrenar i veure’ns les cares”. En aquest sentit, l’equip s’ha mantingut en contacte durant el confinament mitjançant les noves tecnologies i les videotrucades, “però no és el mateix”. “Necessitàvem veure’ns i riure junts una estona”, afirma el 8 barcelonista.

Bargalló va ser escollit jugador MVP de l’OK Lliga 2019-20, després d’un fantàstic registre de 32 gols i 26 assistències en 24 partits jugats. “El guardó d’MVP fa il·lusió, però el verdaderament important són els títols que puguem aconseguir amb l’equip”. “Estic content, però encara estic més content per la temporada que havíem fet globalment tot l’equip”.

Els jugadors seguiran exercitant-se en les properes setmanes del mes de juny, seguint els protocols sanitaris i mantenint les distàncies de seguretat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut