Local

Svetislav Pesic: “Estic molt content amb l’equip”

L’entrenador del Barça ha explicat com veu l’equip abans de l'inici de la fase final de la Lliga Endesa

El Barça de bàsquet ha marxat aquest dijous, a les 16.15 hores, cap a València. Un total de 16 jugadors -14 del primer equip i també Bolmaro i Sergi Martínez- formen part de l’expedició blaugrana, que afronta la fase final de la Lliga Endesa amb moltes ganes. Els Dracs 1991 han volgut acomiadar l'equip donant el seu suport als afores de la Ciutat Esportiva.

El tècnic Svetislav Pesic així ho ha transmès en unes declaracions per als mitjans del Club. 

A continuació, les declaracions del 'coach'

“Tenim un sistema de competició únic a la història d’Espanya i Europa. Hem de jugar, mínim, 5 partits en 9 dies. El nostre grup és molt dur, molt competitiu, exigent.”

“Juguem contra equips que estan entre els millors de l’ACB. No hi ha cap equip dolent en aquesta competició i cada equip pot guanyar cada dia. Des del primer partit, ens hem d’adaptar.”

“Tenim molt de respecte per tots els equips i de moment només podem pensar en el primer partit. Tàctica i físicament hem de preparar-nos bé, oblidar el partit anterior, i només pensar en el que serà el pròxim partit.”

“Penso que tots els jugadors han donat el màxim. Tots han trobat la motivació addicional després de ser primers a la Lliga regular, amb un 70% de partits disputats fins aleshores. Això no val i som l’únic equip que no tenim classificació, no sabem on som, només sabem que hem de jugar una nova competició i aquesta és la raó per la qual tots els jugadors estan motivats.”

“Hem de veure si només amb la motivació n’hi ha prou. Estic molt content, més que abans, de veure com l’equip ha agafat aquest repte. Un més, per demostrar que podem tornar a guanyar. Estem concentrats i jo, com a entrenador, en tinc moltes ganes.”

Més notícies aquí