Fredy Mosquera dirigirà el retorn del Barça a la Superlliga

Fredy Mosquera dirigirà el retorn del Barça a la Superlliga

El tècnic que ha portat al voleibol blaugrana a la màxima categoria estatal seguirà al capdavant la pròxima temporada

L’entrenador del Barça Voleibol, Fredy Mosquera, seguirà liderant el conjunt blaugrana la propera temporada. El tècnic colombià continuarà al capdavant d’un projecte ambiciós, en el retorn del Barça a la Superlliga 1.

Un primer any quasi perfecte

Tot i que la seva primera temporada com a entrenador del Barça s’ha vist truncada per la pandèmia de la COVID-19, la trajectòria de Mosquera com a culer encara no s’ha topat amb la derrota. En les 20 jornades que es van disputar aquesta passada temporada, el Barça -sota les ordres del seu nou tècnic- va sumar 20 victòries, aconseguint guanyar tots els duels per 3-0 o 3-1. A més, també cal destacar el títol de la Copa Príncep que el Barça va conquistar el passat desembre, després de dominar clarament a la semifinal i a la final amb un joc directe i contundent.

Uns resultats que li han servit al conjunt català per tornat a ascendir a la màxima divisió estatal, el que era el principal objectiu del club, i a Mosquera per a seguir liderant aquest projecte.

“Ser competitius”

Pel que fa a la temporada vinent, en una entrevista concedida als mitjans del club, Mosquera va assegurar fa unes setmanes que l’objectiu de cara a la pròxima campanya ha de ser “treballar per ser competitius”.

Tot i que reconeix que serà un any molt complicat, també pel nou format de competició, el tècnic blaugrana va assegurar que “no podem renunciar a res”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut