Edu Castro: “Tornar al Palau sempre és una alegria”

Edu Castro: “Tornar al Palau sempre és una alegria”

El tècnic blaugrana destaca que “els jugadors necessitaven posar-se els patins”

Després de tres mesos de confinament en els respectius domicilis, els integrants del Barça d’hoquei patins han tornat a la seva segona casa: el Palau. “Torna-hi sempre és una alegria. És com tornar a casa”, destaca Edu Castro, reconeixent que “després de 80 dies” l’espera s’ha fet llarga. “Els jugadors necessitaven posar-se els patins i tots necessitàvem veure’ns, encara que sigui amb les distàncies de seguretat”.

El tècnic de L’Hospitalet ha remarcat que l’objectiu dels entrenaments que es faran durant el mes de juny és aconseguir el millor estat de forma possible i recuperar les sensacions amb els patins i l’estic. “Són entrenaments estranys però també es pot aprofitar per treballar la tècnica individual”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el porter Sergi Fernández, comentant que “necessitàvem tornar a casa, al Palau, per patinar i entrenar una mica”. El de Caldes de Montbui ha subratllat que “estem contents de poder tornar a trepitjar el Palau, encara que sigui amb les mesures de seguretat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut