Quique Setién:

Quique Setién: "Suárez està molt bé, però hem d'evitar riscos"

L’entrenador del FC Barcelona ha repassat l’actualitat blaugrana al programa ‘Tot Costa’, de Catalunya Ràdio

Quique Setién ha passat aquest dimarts pels micròfons de Catalunya Ràdio, concretament pel programa 'Tot Costa' per parlar de l'actualitat del FC Barcelona quan falten pocs dies per al retorn de la Lliga. El tècnic ha parlat de l’estat de forma de l’equip, dels noms propis, de l’efecte públic o del retorn de la competició.

Els noms propis

“No volem arriscar amb Suárez. Està molt bé, però hem d’evitar riscos perquè si te qualsevol petit problema es pot perdre 3 o 4 partits en només dues setmanes”

“Suárez és un jugador resolutiu, que participa, que genera molta pressió als rivals, perquè està en permanent moviment. És una gran incorporació sens dubte”

"Sí, Messi està bé. No teníem cap dubte que seria a Mallorca. Com altres jugadors, ha tingut molèsties però sense més importància"

"Estem contents amb el rendiment d'Arthur. És un noi de 23 anys que òbviament té coses a millorar, però ara està fent coses diferents de les que feia abans. El veig, a més, molt bé físicament"

"Estic molt satisfet amb Griezmann, amb la seva actitud, el treball i el rendiment”

La represa de la competició

"Crec que ha anat bé eliminar l'estrès que suposa la competició. Ara tenen ganes reals i entusiasme per tornar, perquè tres mesos sense jugar són molts. Pot donar un estímul especial"

"Crec que el talent marcarà alguna diferència al principi, perquè tots els equips agafarem el bon estat de forma físic quan hagin passat uns partits"

"Tenim moltes ganes de guanyar la Lliga i nosaltres tenim un avantatge sobre tots els altres, que és que tenim al millor jugador del món"

"Tots els jugadors tindran les seves opcions i, en funció del rendiment, tindran les seves oportunitats"

"Entenc que la influència del públic t'ajuda a guanyar. Així que jo crec que això hauria de ser o tots o cap. Quan t'estàs jugant el mateix, no crec que tingui sentit jugar en un camp amb gent i la setmana següent jugar sense públic"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut