Entrenament en pista i amb la novetat d’Esquerdinha

Entrenament en pista i amb la novetat d’Esquerdinha

El Barça ha tornat a treballar al pavelló de la Ciutat Esportiva en la recta final de preparació del play-off exprés

Canvi de fase en la preparació del Barça de futbol sala de cara a la disputa del play-off exprés per decidir el títol de lliga. Els d’Andreu Plaza ja han començat a entrenar-se en pista al pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva després d’una primera fase de treball físic a l’aire lliure.

A falta de confirmació oficial per part de la RFEF, el play-off apunta a finals de juny amb el vist-i-plau del CSD. El format de competició serà de quarts, semifinals i final a partit únic. El rival del Barça als quarts de final serà el Llevant, i en cas d’accedir a semifinals es creuaria amb el vencedor del Valdepeñas-Osasuna Magna. En cas d’empat no hi hauria ni pròrroga ni penals i passaria ronda l’equip millor classificat a la fase regular.

Esquerdinha, un més

Com a gran novetat, Esquerdinha s’ha incorporat al treball amb la resta del grup un cop completada la fase de readaptació i, si no hi ha cap contratemps, tindrà l’alta per la disputa del play-off.

Adolfo, il·lusionat

“Personalment penso que és positiu que es pugui acabar la competició, portàvem una dinàmica molt bona i ara tindrem l’oportunitat de guanyar la lliga i completar una temporada rodona”, diu Adolfo.

“Poc a poc anem agafant la forma i recuperant les sensacions, l’objectiu és arribar al play-off en les millors condicions possibles tot i que serà difícil que els equips arribin al 100% perquè hem hagut d’estar molt temps parats”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut