El Barça torna a posar-se els patins!

El Barça torna a posar-se els patins!

Els jugadors d’hoquei han tornat a entrenar sobre el parquet del Palau aquest dilluns seguint els protocols sanitaris

El Palau es trobava a faltar. I molt! Tres mesos sense patinar o sense tocar un estic és molt de temps per a un jugador d’hoquei. Els jugadors del Barça d’hoquei patins, però, han començat a recuperar les sensacions perdudes durant el confinament gràcies al retorn dels entrenaments. Els jugadors s’han exercitat aquest dilluns de forma presencial al Palau Blaugrana, on van jugar el darrer partit de la temporada (sense saber-ho) el 7 de març. De fet, aquesta ha estat la primera ocasió en que el Palau Blaugrana ha tornat a l'activitat després de pràcticament tres mesos sense partits ni sessions preparatòries. 

Amb l’entrada de la ciutat de Barcelona en la fase 2 del confinament es permet realitzar entrenaments en instal·lacions cobertes. Així doncs, els jugadors s’han exercitat sobre el parquet del Palau Blaugrana seguint els protocols marcats per les autoritats sanitàries i mantenint la distància de seguretat.

Està previst realitzar aquestes sessions preparatòries fins a finals del mes de juny, amb els jugadors i el cos tècnic realitzant un control de temperatura diari i accedint al Palau ja vestits amb la roba d’entrenament. Un cop finalitzada la sessió, els esportistes tornen als seus domicilis sense poder fer ús dels vestidors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut