El Barça regala als socis 2 mesos de Subscripció e-paper a ‘Mundo Deportivo

El Barça regala als socis 2 mesos de Subscripció e-paper a ‘Mundo Deportivo

A més de descarregar cada dia l’edició impresa del diari, també es poden beneficiar de tots els avantatges i descomptes que ofereix el Club Vanguardia

Amb l’objectiu d’ampliar el nombre d’avantatges destinats als socis del FC Barcelona i facilitar que es puguin beneficiar d’una nova promoció, l’Àrea Social del Club ha arribat a un acord amb el diari esportiu ‘Mundo Deportivo’ gràcies al qual tots els seus socis majors de 18 anys que es subscriguin a  Mundo Deportivo podran disposar gratuïtament dels 2 primers mesos de Subscripció e-paper a aquest diari. Aquesta subscripció permet l’accés a l'edició impresa epaper.mundodeportivo.com, en tots els dispositius (mòbil, tauleta i ordinador) del Mundo Deportivo.

Tots aquells socis que vulguin formalitzar per 2 mesos la Subscripció e-paper gratuïta a Mundo Deportivo ho poden fer des de l'enllaç següent.

Avantatges del Club Vanguardia

A més, pel fet de ser subscriptor del diari Mundo Deportivo, els socis disposaran directament d’una targeta del Club Vanguardia, amb la qual es podran beneficiar de descomptes, participar en sorteigs i assistir a esdeveniments exclusius que es poden consultar a clubvanguardia.com.

La renovació d’aquesta subscripció és automàtica a un preu de 4,99€/mes sense compromís de permanència. El subscriptor pot donar-se de baixa en qualsevol moment i no se li cobrarà res a partir del següent mes. Per donar-se de baixa cal trucar al 933 481 482 o bé enviant un email a atencionalcliente@clubvanguardia.com.

Sorteig de 25 bosses del Barça

I aquest regal no acaba aquí! Entre tots aquells socis que es facin subscriptors de Mundo Deportivo a través d'aquesta promoció del 10 de juny fins al 5 de juliol, entraran en el sorteig de 25 bosses exclusives del FC Barcelona.

BASES LEGALS DEL SORTEIG, AQUÍ 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut