Local

Confirmats els horaris de les jornades 30 i 31 de la Lliga

El Barça jugarà contra el Sevilla a domicili el proper divendres 19 de juny, a les 22 hores, i contra l’Athletic al Camp Nou el 23 de juny, també a les 22 h

Ja s'han confirmat dos horaris més del calendari de la Lliga. Si la setmana passada es feien oficials els horaris contra el Mallorca i el Leganés, aquest diumenge ha estat el torn de saber el dia i l'hora que es jugarà el Sevilla – Barça i el Barça – Athletic Club.

El partit contra el conjunt andalús al Sánchez Pizjuán està previst per al proper divendres 19 de juny, a les 22 hores, corresponent a la jornada 30. Dies després es disputarà el Barça – Athletic Club de la jornada 31, al Camp Nou. Aquest duel contra el conjunt basc es jugarà el dimarts 23 de juny, també a les 22 hores.

El calendari del Barça
Consulta tots els partits del conjunt blaugrana
Accedeix-hi!

Quique Setién: "Messi es troba perfectament"

Els horaris s'han fet públics al programa 'El Partidazo de Movistar', minuts abans de tenir en directe a l'entrenador del FC Barcelona, ​​Quique Setién. El tècnic blaugrana, que ja ultima els detalls per al retorn de la Lliga, ha repassat l'actualitat del primer equip. I s'ha referit a l'estat de Leo Messi, de qui ha dit que "ha arrossegat unes petites molèsties però ara ja està perfectament i no crec que tingui problemes per jugar".

També ha valorat l'estat de forma del 'fitxatge' d'aquesta represa, Luis Suárez: "Està francament bé i arriba en un estat de forma molt bo. Dissabte, en el partit d'entrenament al Camp Nou, ho va fer molt bé"

Però, a més, Setién també ha parlat de l'estat de forma de l'equip i de la represa de la Lliga:

  • "Hi ha nervis i tenim ganes de començar. Ens hauria agradat poder entrenar més temps amb tot el grup, però tenim molta il·lusió per començar i acabar el campionat".
  • "Jugar sense públic serà estrany, però quan ets al camp et concentres en el joc. Es notarà, però esperem que no ens afecti en el joc".
  • "Els primers partits a Alemanya van ser diferents i sí que es va veure que faltava una mica de ritme, potser també per la falta de públic. Però a mesura que han passat les jornades he vist que el ritme s'ha semblat molt al que tenien abans. Veurem si passem pel mateix procés o el nivell inicial ja és el bo".
  • "Aquest temps en el qual hem estat aturats ens ha donat per analitzar situacions, per intentar millorar. Especialment per poder transmetre als jugadors el que cal millorar".
Més notícies aquí