Aitor Egurrola: “L’escut del Barça és una part més del meu cos”

Aitor Egurrola: “L’escut del Barça és una part més del meu cos”

El capità assegura que “estic molt orgullós d’estar fent tota la meva carrera esportiva en el millor club esportiu del món”

La secció d’hoquei patins va celebrar, el passat dilluns 1 de juny, 78 anys de vida. En tot aquest temps, la secció ha assolit un total de 125 títols. I més de la meitat de tots aquests tenen un denominador comú: la presència d’Aitor Egurrola. El capità ha renovat per una temporada més i assegura que “em sento part de la casa”. “L’escut del Barça és una part més del meu cos”.

Aquestes són les altres declaracions de l’esportista més llorejat de la història del FC Barcelona (73 títols):

“Afronto aquesta renovació amb molta il·lusió perquè significa continuar un somni i estar un any més en un equip de màxima exigència com és el Barça”

“Sempre he defensat aquest escut a nivell professional i, des de fa més de 25 anys, és la meva primera casa. Estic molt orgullós d’estar fent tota la meva carrera esportiva en el millor club esportiu del món”

“Per a mi és un honor ser l’esportista més llorejat de la història del club. Això és gràcies al fet d’estar en equips que han aconseguit tots aquests títols i em sento partícip, però no són només meus. Sempre he estat en equips molt competitius i amb ambició per guanyar”

“A nivell d’esforç i treball col·lectiu, amb el nivell de joc que havíem assolit, ens hauríem de posar un excel·lent. Ha estat una llàstima perquè, quan arribaven els tres títols amb més prestigi no hem pogut mesurar les nostres forces.

“Teníem molta il·lusió en el nostre treball. Ara hem de tornar a començar i pensar en la temporada vinent”

De la seva banda, el mànager Toni Miró també ha expressat el següent:

“Ningú té cap dubte que Aitor Egurrola és un porter de gran nivell, que dona molta seguretat a l’equip. És un gran capità i un líder dins i fora la pista”

“No tenim cap dubte de continuar comptant amb ell i esperem que sigui per molts anys”

“Porta més de 20 anys al primer equip i 25 al Barça sense baixar el seu nivell. Acaba de fer una temporada fantàstica i els seus registres són molt bons. També veiem el seu treball en els entrenaments i en els partits.

“És l’esportista de la història del FC Barcelona amb més títols. Esperem que la temporada vinent es pugui realitzar amb normalitat i ell pugui seguir ampliant el seu palmarès”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut