Dos mesos de subscripció gratuïta e-paper al diari Sport

Dos mesos de subscripció gratuïta e-paper al diari Sport

Descàrrega de l’edició impresa d’aquest diari esportiu a través que qualsevol dispositiu, a més de l'accés al contingut del seu web

Amb l’objectiu d’ampliar el nombre d’avantatges destinats als socis del FC Barcelona i facilitar que es puguin beneficiar d’una nova promoció, l’Àrea Social del Club ha arribat a un acord amb el diari esportiu ‘Sport’ gràcies al qual tots els seus socis majors de 18 anys poden disposar gratuïtament de 2 mesos de Subscripció e-paper a aquest diari.

Passats els dos primers mesos, es podrà cancel·lar aquesta subscripció, o serà renovada automàticament a un preu de 3,99 € al mes sense compromís de permanència.

La subscripció e-paper al diari Sport permet la descàrrega a través de qualsevol dispositiu de l’edició impresa del diari Sport i l’accés a tot el contingut del web www.sport.es   

També es podran descarregar els suplements Neomotor del diumenge, Sport Style del dissabte, i a tots aquells altres que es vagin elaborant.

Tots els socis que vulguin més informació o formalitzar per 2 mesos la Subscripció e-paper gratuïta al diari Sport ho poden fer des de l'enllaç següent.

* En el moment de fer la subscripció gratuïta se li carregarà 1 euro a la seva targeta de crèdit que se li retornarà en un termini no superior a 24 hores. A partir del tercer mes de subscripció se li carregarà, a la mateixa targeta de crèdit, la renovació per només 3,99€/mes. Podrà cancel·lar aquesta subscripció en qualsevol moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut