Thiagus Petrus se sincera amb l’Infantil A

Thiagus Petrus se sincera amb l’Infantil A

El jugador brasiler del Barça confessa, en una videotrucada amb l’equip formatiu, les dificultats que va tenir quan va haver de deixar casa seva per iniciar la carrera professional a l’handbol

Després d’Aitor Ariño amb el Cadet B, Víctor Tomàs amb el Cadet A i Gonzalo Pérez de Vargas amb l’Infantil B, Thiagus Petrus s’ha unit a les xerrades telemàtiques amb els equips formatius del Barça d’handbol. El brasiler va poder una compartir una estona amb l’Infantil A d’Álex Barbeito plena de confessions. El 22 blaugrana va obrir el seu cor als joves jugadors blaugrana, i va explicar els seus inicis i les dificultats que va tenir quan va haver de deixar la seva família per començar una carrera professional a l’handbol.

Petrus explica que va començar a jugar, de casualitat, amb 13 anys. Precisament l’edat que tenen alguns dels jugadors d’aquest Infantil A. El brasiler confessa que al principi de la seva carrera va haver de fer front a un dèficit d’atenció que l’afectava en el seu joc, i que el va combatre gràcies a l’ajuda de la psicologia i el coaching.

En relació amb la seva tasca i habilitat defensiva, Thiagus Petrus explica que en els inicis només jugava en atac, però que va arribar un punt en què va haver de guanyar-se un lloc als equips jugant en la defensa. Al vestidor també hi cau una sorpresa, ja que Petrus confessa que té Cedric Sorhaindo com a referent en la seva etapa al Barça –“tot i que ell no ho sàpiga”, diu.

Finalment, el tècnic de l’Infantil A, Álex Barbeito, es va mostrar molt agraït per la franquesa de Petrus, i va fer un repàs a la xerrada. Per a Barbeito, les claus del discurs del brasiler van ser: que “la vida de l’esportista d’elit no és fàcil”; la frase de “com que volia jugar i tenia clar que no podia jugar en atac em vaig posar a defensar”; l’afirmació que “defensar és la clau”, i la frase que “en l’handbol, si un guanya, guanyen tots, i si un perd, perden tots”.

No et perdis el millor de la conversa de Thiagus Petrus amb l’Infantil A d’handbol:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut