Candidatures culers per als equips ideals

Candidatures culers per als equips ideals

Nombrosa presència del Barça en les votacions que s’han obert aquesta setmana per escollir els millors de la Lliga Sacyr ASOBAL (13 blaugranes) i de la EHF Champions League (5)

Un cop acabades totes les competicions d’handbol abans d’hora a causa de la pandèmia del Covid-19, aquesta setmana s’han donat a conèixer els candidats als equips ideals tant de la Lliga Sacyr ASOBAL com de la EHF Champions League.

En el cas de la competició domèstica, el Barça té 13 candidats repartits en totes les categories premiables. Els blaugranes van ser proclamats campions després de sumar 19 victòries en 19 partits, i com a dominadors de la competició gran part de la plantilla forma part de les nominacions a l’equip ideal. Gonzalo Pérez de Vargas (millor porter); Víctor Tomàs i Aleix Gómez (millor extrem dret); Dika Mem (millor lateral dret); Raúl Entrerríos i Luka Cindric (millor central); Timothey N’Guessan i Aron Pálmarsson (millor lateral esquerre); Aitor Ariño (millor extrem esquerre) i Ludovic Fabregas (millor pivot) opten a formar part de l’equip ideal. A més, Xavi Pascual és candidat a millor entrenador, Thiagus Petrus a millor defensor i Alex Pascual opta a ser el jugador revelació.

Cinc d’ells, a més, repeteixen candidatura en l’All-star Team de la Lliga de Campions. La màxima competició europea es va interrompre a les portes de les eliminatòries, i la Final Four va ser postposada al 28 i 29 de desembre. La gran fase de grups realitzada pel Barça, amb 13 victòries en 14 partits, li ha valgut per tenir cinc candidats en les nominacions del millor equip. Gonzalo Pérez de Vargas (porter), Luka Cindric (central), Thiagus Petrus (defensor), Aleix Gómez (jugador jove) i Xavi Pascual (entrenador) són els candidats culers. A més, Blaz Janc, que serà blaugrana a partir de la propera temporada, opta a ser el millor extrem dret.

Totes dues votacions estan obertes. En el cas de la Lliga de Campions el procés es va obrir aquest dimarts a través del portal web de la EHF i es tancaran el proper 11 de juny, mentre que les votacions per al millor equip ASOBAL s’han obert aquest dimecres, també a través de la seva web, i es tancaran el dia 4 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut