Local

La Continental Cup canvia de format

Si no hi ha canvis d’última hora, la IIHF ja ha anunciat quin serà el grup del Barça Hockey Gel per a la competició europea de la propera temporada

La Federació Internacional d’Hockey Gel (IIHF) ha anunciat els grups de la Continental Cup per a la temporada 2020-2021. El Barça ha estat emparellat amb el representant serbi, el turc i el búlgar, tots tres encara pendents de confirmar per les respectives federacions nacionals.

Cal destacar, que el Barça -el tercer millor club de la primera ronda, segons el rànquing de la IIHF- s’enfrontarà a dos rivals que, a priori, són assequible, doncs la lliga turca i la búlgara estarien per sota de la LNHH.

Canvi de format

Una de les novetats, és que, a causa de la crisi sanitària per a la COVID-19, la primera ronda es disputarà del 16-18 d’octubre (en una única seu encara a determinar). A més, en aquesta edició seran dos equips per grup els que avançaran a la segona ronda, en la qual hi hauria una nova fase de grups -l’última abans de la final-.

Això vol dir, que en cas que el Barça sigui primer de grup, s’enfrontaria, ja en segona ronda, al representant de Polònia, al de Dinamarca i al de Romania. Per contra, en cas de ser segon, els blaugranes s’enfrontarien al representant francès, hongarès i al representant kazajistaní.

Més notícies aquí