Esquerdinha i Ferrao acceleren la recuperació
Ofert per

Esquerdinha i Ferrao acceleren la recuperació

Els dos pivots ja es troben en fase de readaptació i treballen amb l’objectiu de tenir l’alta per la disputa del play-off exprés

Esquerdinha i Ferrao ja comencen a veure la llum al final del túnel. Després de més de dos mesos de treball en solitari durant el confinament seguint les pautes dels Serveis Mèdics del Club, els dos afronten amb optimisme la recta final de les recuperacions de les seves respectives lesions de llarga durada.

Esquerdinha, operat el passat 18 de setembre del trencament als lligaments encreuats del genoll dret, ja es troba en la fase final de la readaptació. De fet, Esquerdinha ja tenia molt avançada la recuperació abans de l’aturada i estava previst que s’unís al grup just la setmana que es va iniciar el confinament. “L’evolució és bona, he pogut recuperar-me amb calma i estem complint els terminis previstos”, ha explicat Esquerdinha, que té ganes de tornar a la competició. “Ja estem treballant els moviments reals del joc i espero incorporar-me molt aviat al grup per estar en les millors condicions possibles de cara al play-off”, ha dit.

També segueix una evolució molt positiva Ferrao, operat d’una ruptura parcial del tendó d’Aquil·les de la cama esquerra el passat 2 de desembre. Ferrao compagina les sessions de fisioteràpia amb l’inici del treball de readaptació i es mostra optimista perquè ja toca pilota i té bones sensacions. “Cada dia em trobo millor, el temps extra de recuperació m’ha vingut bé i ja em veig jugant aviat”, ha reconegut Ferrao. “Ja he començat a tocar pilota i també a treballar els moviment de pivot, però encara em falta mobilitat i, sobretot, perdre la por i agafar confiança”, ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut