Gonzalo respon a les preguntes de l’Infantil B

Gonzalo respon a les preguntes de l’Infantil B

Els més petits de les categories formatives de l’handbol blaugrana van compartir una interessant xerrada per videoconferència amb el porter del primer equip

De la mateixa manera que van fer Aitor Ariño amb el Cadet B i Víctor Tomàs amb el Cadet A, Gonzalo Pérez de Vargas ha compartit una interessant videotrucada amb l’Infantil B de l’handbol blaugrana per compartir experiències i consells. En aquest cas, van ser els més petits de les categories inferiors culers els que van poder plantejar dubtes, qüestions d’actualitat i curiositats al porter del primer equip, que va arribar al Club amb 16 anys i s'ha consolidat com un dels millors del món sota pals.

Després de la presentació de Toni Garcia, coordinador de les categories formatives, les primeres preguntes van ser dels porters -amb qui ja va compartir un entrenament de pista fa uns mesos-, que van plantejar dubtes tècnics a Gonzalo. La xerrada, però, es va centrar sobretot en l’aspecte acadèmic. El porter toledà va insistir en la importància dels estudis i en la possibilitat de compaginar l’escola i la pràctica esportiva d’alt nivell. La seva experiència al programa Joaquim Blume i a la Masia són una referència immillorable per als joves blaugranes.

Gaudeix del més interessant de la conversa entre Gonzalo Pérez de Vargas i l’Infantil B del Barça:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut