La Ciutat Esportiva estarà a disposició de l’activitat individual del Femení

La Ciutat Esportiva estarà a disposició de l’activitat individual del Femení

Pendents del desenllaç de la Lliga de Campions, les jugadores tindran l’opció de treballar voluntàriament a Sant Joan Despí durant les properes setmanes

A partir d’aquest dimarts, les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper estaran a disposició de l’activitat individual que porti a terme el Femení, dins dels protocols marcats en el procés de desescalada de la crisi del Covid-19. Així, les jugadores tindran l’opció de treballar voluntàriament a Sant Joan Despí, amb un seguiment per part dels membres del cos tècnic, durant les tardes de les properes setmanes per tal de minimitzar el desentrenament.

Ara mateix, després de la decisió de la Federació Espanyola de Futbol de donar per acabades totes les competicions no professionals d’aquesta temporada, el Barça ja ha finalitzat la Lliga, com a campió, i sap que les semifinals de la Copa de la Reina es disputaran en el proper curs. Per tant, només queda pendent el desenllaç de la Champions League, aturada en els quarts de final. Aquesta resolució marcarà l’activitat futura de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut