El 10 de juny, sorteig de compromissaris per a les pròximes assemblees

El 10 de juny, sorteig de compromissaris per a les pròximes assemblees

Els socis designats seran els que representaran la massa social a les Assemblees Generals que celebri el Club durant les temporades 2020/2021 i 2021/2022

A continuació reproduïm l’anunci que el Club ha fet públic avui sobre el sorteig per designar els nous compromissaris del Club per a les assembles dels període 2020-2022:

"En compliment del que disposen els articles 25è i 26è dels Estatuts del Futbol Club Barcelona, es comunica a tots els socis que el dia 10 de juny, a les 12.00 hores, es procedirà al sorteig per designar els compromissaris que representaran els socis a les Assemblees Generals que celebri el Club durant les temporades 2020/2021 i 2021/2022 (de l’1 de juliol de l’any 2020 al 30 de juny de l’any 2022).

El sorteig es durà a terme davant notari a les instal·lacions del Club.

Ateses les circumstàncies actuals provocades per la Covid-19, aquest serà retransmès en streaming al web del Club i accessible virtualment per a tots els socis.

A partir del 27 de maig i fins al 6 de juny, els socis podran consultar el cens a través del web del Barça (Tràmits OAB online). Hi podran efectuar les comprovacions que considerin oportunes i el Club estarà a la seva disposició per a qualsevol aclariment o rectificació que s’hagi de produir.

Les reclamacions relacionades amb el cens s’hauran de fer per escrit, i hauran d’anar adreçades a la Junta Directiva.

El sorteig es farà per procediment informàtic, que garanteix la concurrència del cens complet de tots els socis del Futbol Club Barcelona que reuneixin les condicions per ser compromissaris, el caràcter aleatori i la igualtat d’oportunitats de tots els elegibles".

Barcelona, 26 de maig del 2020

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut