Setién:

Setién: "Estic molt content amb la disposició dels jugadors"

El tècnic blaugrana destaca que "els primers entrenaments estan sent molt estimulants, amb una gran il·lusió i ganes de tots els futbolistes"

Quique Setién ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista per a Bein Sports MENA, en la qual ha explicat que "estic molt content amb la disposició dels jugadors, tenen una gran il·lusió i ganes als entrenaments". A continuació, repassem les declaracions més destacades del tècnic barcelonista:

Retorn als entrenaments"

"Aquests primers entrenaments estan sent molt estimulants. Estem molt contents de com han arribat els jugadors i de la il·lusió i ganes que estan posant a la feina, tot i que estan sent més amb un contingut físic aquestes dues primeres setmanes".

"Ara ja comencem a tocar més la pilota, però estic content amb la disposició de tots".

Retorn de la Lliga

"Entenc que la Lliga s'acabarà reprenent. Les circumstàncies estan bastant sobre el previst, no està havent-hi casos i contagis que puguin impedir el desenvolupament que estem duent a terme. Entenc que sí, que s'acabarà acabant la competició. La Lliga és una competició de regularitat i mentre quedin jornades... jo preferia acabar-la".

Primers mesos

"Han estat dos mesos molt positius. Entrenar el Barça ha estat complir un somni, un objectiu que un es planteja a la vida quan decideix ser entrenador, i més en el meu cas, que sempre he estat seguidor d'aquest equip i la seva manera de jugar. Dos mesos emocionants, viscuts intensament. Estic molt content de ser aquí i com han anat les coses en el tema esportiu".

Lesions

"Suárez està molt bé, treballant amb el grup, ho fa pràcticament tot amb els companys. Però porta bastant temps parat després de l'operació, cal anar a poc a poc".

"Dembélé i Umtiti? Hi ha ratxes de lesions, a mi també em va passar de jove. Amb els avenços que hi ha avui dia, segur que s'acabaran recuperant i aportaran molt a l'equip".

La plantilla

"Necessito tots els jugadors, no sabem com s'aniran desenvolupant les circumstàncies quan comenci la competició. Compto amb tots i espero que puguin rendir al màxim".

"Els veig bé, tindré un problema per fer el primer 11 per a Mallorca, estan tots extraordinàriament bé, amb una actitud exemplar".

La Champions

"La realitat és que tots estem convençuts que volem guanyar la Champions. Sempre cal millorar moltes coses, però l'equip té matèria primera suficient per guanyar-la".

"És una competició que té un significat especial, li dono més importància a la Lliga perquè té més mèrit estar competint cada setmana, però la Champions simbòlicament dona molt prestigi i tothom la vol guanyar. M'encantaria guanyar-la, seria un somni. Més que per mi, per l'alegria que li donaríem a moltíssims seguidors del Barça, a aquesta ciutat, a aquest Club. Seria molt bonic".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut