Els consells del gran capità al Cadet A

Els consells del gran capità al Cadet A

Víctor Tomàs comparteix una videotrucada amb l’equip per parlar de la seva etapa formativa i d'algunes claus de l’èxit de la seva carrera professional

Qualsevol jove esportista té un ídol, un referent en qui fixar-se i a qui intentar imitar. A les categories inferiors de l’handbol del Barça els joves jugadors tenen molts exemples, però un nom sobresurt per sobre de la resta: Víctor Tomàs. El gran capità blaugrana va arribar al Club l’any 1998, com a cadet, i es retirarà aquest estiu després de 18 anys i 69 títols al primer equip.

En el marc de les sessions entre el primer equip i les categories formatives, els jugadors del Cadet A del Barça van tenir el privilegi de compartir una videotrucada amb Víctor Tomàs, en què van poder compartir dubtes i experiències amb el gran capità. El tècnic Jordi Jodar va destacar abans de l’inici que Tomàs ho ha guanyat tot i ha estat un exemple no només en els resultats, sinó també en la manera d’aconseguir-los. Un mirall on mirar-s’hi per a qualsevol jove esportista.

Consells d’or

El ‘8’ blaugrana (que serà etern al Palau), des de casa seva i amb la companyia puntual dels seus fills Luka i Mia, va aconsellar els joves jugadors en la seva etapa formativa. Molt d’ells passaran la propera temporada a la categoria juvenil, un dels moments clau en la formació d’un esportista professional. En aquest punt, els consells de Víctor Tomàs poden ser de gran ajut.

Alguns dels temes que es van tractar van ser els seus inicis a l’handbol o els records de l’etapa cadet i el pas a juvenils. A més, Víctor Tomàs va aconsellar als joves blaugranes en com afrontar els mals moments, tant personals com esportius, o com portar de la millor manera possible les lesions greus.

Gaudeix de la conversa entre Víctor Tomàs i el gruix del Cadet A d’handbol, amb els tècnics Jordi Jodar, Adrià Blanco i Salvador Vila també presents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut