Primera reunió de treball dels Esports Amateurs amb Jaume Carreter al capdavant

Primera reunió de treball dels Esports Amateurs amb Jaume Carreter al capdavant

El Vicepresident primer, Jordi Cardoner, ha estat l’encarregat de presentar al nou directiu davant els membres de la Comissió Esportiva dels Esports Amateurs així com dels delegats dels diferents esports

En el seu primer acte com a directiu del FC Barcelona, Jaume Carreter s’ha reunit amb els membres de la Comissió Esportiva dels Esports Amateurs, així com els delegats de cada esport, per tancar la temporada 2019-2020.

En la reunió, la qual també ha comptat amb la presència del Vicepresident Primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i del Director de l’Àrea Social, Pere Jansà, ha permès a tots els membres de la comissió esportiva d’aquests esports del club retrobar-se després del confinament a causa de la crisi sanitària per  la COVID-19.

El Vicepresident Cardoner ha esta l’encarregat de presentar a Carreter com a nou membre de la junta directiva, responsable dels Esports Amateurs, del qual ha destacat el seu compromís i que “la seva posició se l’ha guanyada, després d’aquests anys de col·laboració amb nosaltres i d’aquest esforç continuat”.

En la seva intervenció, el nou directiu ha volgut agrair al President Josep Maria Bartomeu per “fer-me membre d’un càrrec que, per mi, és molt honorable”, així com a tots els membres de comissió presents “amb els quals m’he sentit molt còmode” al llarg de les últimes temporades. De fet, Carreter ha afirmat que “si un dels valors del nostre club és el treball en equip, crec que en els Esports Amateurs això es dona d’una forma total”.

D’altra banda, el nou membre de la junta també ha tingut una mostra d’agraïment amb Oriol Tomàs, directiu del qual agafa el relleu dels Esports Amateurs, de qui “he aprés molt i amb qui crec que hem fet un bon equip”, apunta Carreter.

Nova reunió de treball

D’entre les conclusions de la trobada, cal destacar que Jaume Carreter s’ha emplaçat amb cada un dels membres de la comissió de cada esport, així com amb el respectiu delegat, a una nova trobada en un futur immediat per començar a preparar la temporada 2020-2021.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut