Adrián Ben i Caridad Jerez conversen amb els més petits

Adrián Ben i Caridad Jerez conversen amb els més petits

Els dos atletes del Barça van compartir una xerrada telemàtica amb alguns joves de les categories de formació de l’atletisme blaugrana

Des de com estant portant el confinament, fins a com van decidir fer el pas cap al professionalisme, passant per algunes anècdotes de joventut. Aquestes van ser algunes de les preguntes que van haver de respondre Caridad Jerez (atleta olímpica del Barça, especialista en els 100 m tanques) i Adrián Ben (també blaugrana i millor espanyol en la història dels 800 m després de ser sisè a la final del passat mundial de Doha).

Ambdós van conversar de manera telemàtica amb una trentena de joves promeses de l’atletisme que integren les categories de formació del Barça Atletisme. Al llarg de les dues hores de conversa, Ben i Jerez van poder compartir algunes anècdotes dels seus inicis així com alguns consells per als més joves de l’atletisme blaugrana.

El confinament, la prova preferida i el repte contra Husillo

Una de les preguntes que més es va repetir al llarg de la trucada va ser com tot dos atletes estaven mantenint la forma al llarg d’aquests dies de confinament. “No ha estat fàcil, jo tinc la sort de tenir una cinta, però van ser 50 dies mirant la paret durant una hora. Però crec que això ens serveix per a fer-nos més forts i ara estic gaudint el doble de poder sortit a córrer al carrer”, apuntava el gallec. Per la seva banda, Jerez va compartir els seus dots de bricolatge, ja que va explicar com es va fabricar unes tanques de plàstic per poder treballar la tècnica a la terrassa de casa seva.

En aquest sentit, la de Palma de Mallorca va confessar que “la meva prova preferida era el salt de llargada”, però que es va acabar decantant per les tanques, “perquè van sortir unes marques que em permetien anar a grans campionats”.

Pel que fa als objectius postconfinament, tots dos atletes van apuntar cap a Tòquio, tot i que a Ben també li van preguntar pel repte davant el quatrecentista Óscar Husillos. Cal recordar que els dos atletes s’han desafiat, recentment, a una cursa d’una distància intermèdia entre les seves especialitats i que han anomenat: “Desafío 500 m”.

En relació amb la possibilitat de guanyar la cursa, Ben va assegurar, en un clar to de broma, que “l’apallissaré i faré que faci un petó a l’escut del seu antic club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut