Els 10 millors gols de João Rodrigues amb el Barça

Els 10 millors gols de João Rodrigues amb el Barça

El davanter acumula un total de 101 dianes en els 90 partits jugats amb la samarreta blaugrana

João Rodrigues va arribar al Barça a l’estiu del 2018 amb l’etiqueta de ser el màxim golejador de Portugal. I no va tardar gens a demostrar la seva gran capacitat ofensiva, rematant totes les boles possibles de primera, dins i fora l’àrea. La seva ràpida adaptació a Barcelona ha estat clau per superar la barrera del centenar de gols en només 90 duels (1,11 per partit).

El hat-trick en l’últim duel d’OK Lliga contra el Vic, en què ningú s’imaginava el desenllaç de la competició, li va permetre arribar al centenar de gols sense haver completat dues temporades al Barça.

En el primer curs 2018-19 va protagonitzar excel·lents registres, amb 57 gols en 53 partits, destacant les 29 dianes en la competició domèstica i les 17 a la Lliga Europea (màxim golejador), així com els tres gols d’una Copa en què va ser l’MVP.

Compartint la posició d’interior amb Pablo Álvarez, Rodrigues s’ha consolidat com a segon màxim golejador de l’equip en la seva segona campanya a Can Barça, en la qual ha assolit un total de 44 dianes en 37 partits, fet que l'ha dut a millorar els registres a l’OK Lliga (32 gols en 25 partits).

Rodrigues també ha demostrat ser un especialista en les execucions dels penals, amb un estil propi que li ha permès transformar 9 de 17 llançaments.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut