Jenni respon els fans: “Em quedo amb els primers gols”

Jenni respon els fans: “Em quedo amb els primers gols”

La campiona i màxima realitzadora de la Lliga 2019/20 ha portat a terme una acció amb els seguidors de les xarxes socials de l’equip

Per celebrar la consecució del títol de Lliga i el seu quart ‘Pichichi’ de la competició, Jenni Hermoso s’ha sotmès a les preguntes dels seguidors del Barça Femení a Instagram. Més d’un centenar de qüestions han inundat les xarxes socials de l’equip. Això responia la ‘7’ blaugrana:

“Un dels meus millors records aquesta temporada va ser el debut a l’Estadi Johan Cruyff”.

“Una de les samarretes més especials que he intercanviat és la de Marta -la brasilera- i la de la meva amiga Christen Press”.

“Ser la màxima golejadora de la Lliga suposa el premi a molts dies de treball i a molt esforç. També suposa que tinc unes companyes molt i molt bones que m’ajuden a aconseguir-lo”.

“De tots els gols que he marcat aquesta temporada, em quedo amb els primers gols, els que vaig marcar al primer partit. Va ser el meu retorn i ho recordaré d’una manera molt bonica”.

“Mai oblidaré el que vaig sentir quan vaig entrar en el primer partit contra el Tacón. La rebuda que vaig tenir per part de l’afició em va fer sentir molt especial i és un moment que guardaré per sempre”.

“A les nenes que volen ser futbolistes els diria que tots els somnis es compleixen amb molt esforç i treball, però que tampoc s’oblidin d’estudiar, perquè el camí és molt llarg i s’ha d’estar preparades per a tot. Les animo a seguir entrenant molt”.

“El partit més important d’aquesta temporada, sincerament, crec que han estat tots. Els tres punts valien igual en cadascun i l’anar guanyant ens feia sentir més confiades i saber que podíem estar preparades per guanyar la Lliga aquesta temporada”.

“Estic segura que algun dia podem guanyar la Champions. El Barça cada dia és un equip més fort, més treballat, amb jugadores molt bones i a dia d’avui estem treballant molt  perquè aquest dia arribi l’abans possible”.

“La companya amb qui ric més és, sens dubte, Lola Gallardo. M’ho passo genial amb ella i, per riure, fem una connexió perfecta”.

“Saber que tanta gent t’admira és un premi a tots els anys que portes treballant i lluitant pel futbol. És un gran honor que tanta gent et segueixi”.

“La meva jugadora preferida avui i des de fa temps és la brasilera Marta. Té una qualitat tècnica increïble i és una cosa que admiro molt d’ella”.

“El millor moment al Barça poden ser els primers anys, la meva primera Lliga i també una Copa de la Reina que vam guanyar a l’Atlètic de Madrid”.

“El que vaig sentir quan vaig tornar va ser una alegria immensa. Era una cosa que volia, que esperava molt i em vaig sentir molt feliç”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut