Una bona estona entre el Xavi i el Thiagus Petrus

Una bona estona entre el Xavi i el Thiagus Petrus

El jugador brasiler del Barça d’handbol va compartir una videotrucada molt especial organitzada per la Fundació Barça i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia

Thiagus Petrus va participar fa uns dies en una trobada virtual d’allò més especial. A l’altra banda de la pantalla hi havia el Xavi, un noi de 16 anys que es recupera d’una malaltia i molt aficionat al Barça. La Fundació Barça i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia van fer possible que el Xavi pogués preguntar a un jugador del Barça tot allò que li passava pel cap durant una bona estona.

Tot i començar amb nervis, el Xavi va connectar d’immediat amb el Thiagus, i tots dos van anar descobrint aficions comuns, com la música samba o la passió pels animals. El Xavi va reconèixer que juga a waterpolo i a bàsquet, però que mai ha assistit a un partit d’handbol. Una circumstància que se solucionarà ben aviat, ja que el Thiagus es va comprometre a convidar-lo a un partit de Champions al Palau Blaugrana tan bon punt se superi l’actual situació.

Col·laboració amb la Fundació Barça

Durant els darrers dies el Thiagus Petrus no ha estat l’únic jugador del Barça en participar en trobades virtuals amb infants malalts. Raúl Entrerríos i Ludovic Fabregas també van atendre la iniciativa de la Fundació Barça, destinada a ajudar nens i nenes en situacions difícils.

A més, ja fa algunes temporades que el Barça d’handbol, així com la resta d’equips professionals, participa en la campanya És Nadal tot l’Any, del programa Benestar Pediàtric de la Fundació Barça, que té com a objectiu oferir un estímul positiu a través de visites dels esportistes professionals a nens i nenes ingressats en diversos centres hospitalaris. De fet, el passat mes de gener una part de la plantilla va estar a l’Hospital Germans Trias – Can Ruti de Badalona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut