Aquest dissabte es compleixen 10 anys de la segona Eurolliga

Aquest dissabte es compleixen 10 anys de la segona Eurolliga

Barça TV dedicarà gran part del dia a l’Eurolliga de París 2010 amb un programa especial i la reemissió de la final

Aquest dissabte, 9 de maig, es compleixen 10 anys del triomf a París que va suposar la segona Eurolliga de la secció. El web del Club, així com els diferents canals a les xarxes socials i Barça TV, oferiran una programació especial per a tots els aficionats culers que vulguin reviure aquella efemèride

Barça TV

La televisió del Club oferirà, a les 14 i a les 21 hores, l’especial Revivim París en què, deu anys després, Juan Carlos Navarro, Roger Grimau, Ricky Rubio i Xavi Pascual recorden per espai d’uns 45 minuts com va ser aquell històric triomf. Aquest programa està presentat pel comunicador Aleix Santacana i tots els protagonistes parlen del que va suposar aquest triomf a Europa.

A la tarda, a les 18.15 hores, Barça TV oferirà la semifinal de la Final Four 2010 contra el CSKA de Moscou com el gran aperitiu de la final contra l’Olympiacos, que s’emetrà a les 22 hores.

Xarxes socials

A través de Facebook tots els aficionats podran gaudir, a les 18 hores, de la gran final de l’Eurolliga contra l’Olympiacos. A més, durant el dia, als canals de Twitter i Instagram, els seguidors blaugrana trobaran continguts especials i inèdits de l’efemèride.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut