Les reaccions de Vilajoana i Cortés al títol de Lliga

Les reaccions de Vilajoana i Cortés al títol de Lliga

El directiu responsable i l’entrenador del Barça Femení han valorat la consecució de la cinquena Lliga, una vegada la Federació ha donat per acabada la competició

Després de la decisió de la Federació Espanyola de Futbol de donar per acabada la Primera Iberdrola per la crisi sanitària de la COVID-19 i proclamar-ne campió el FC Barcelona, el directiu responsable, Xavier Vilajoana, i l’entrenador Lluís Cortés han valorat la consecució del títol, en una temporada que estava sent extraordinària fins a l’aturada.

La valoració de Xavier Vilajoana

“Era un títol que ens feia moltíssima il·lusió, feia quatre temporades que no l’aconseguíem. Creiem que ha estat un premi merescut. Les nostres jugadores han fet una grandíssima temporada, a nivell de joc i de resultats tot ha anat perfecte”.

“La felicitat no és completa, perquè ens hagués agradat acabar la temporada al camp, jugant tots els partits i demostrar fins a l’última jornada que ens mereixíem aquest títol. Esperem que la Champions League sí que es pugui acabar, treballarem perquè sigui així”.

“Vull felicitar les jugadores i els tècnics per la temporada tan espectacular que han fet. I als socis i aficionats, perquè era un títol que teníem moltes ganes d’aconseguir”.

“Aquest és un projecte estratègic per al Club. Treballem i seguirem treballant perquè el futbol femení estigui on realment es mereix”.

La valoració de Lluís Cortés

“Tot i que és una situació estranya i que ningú volia, estem contents perquè se’ns ha proclamat campiones, perquè hem aconseguit el títol que tant desitjàvem i que feia temps que aquest equip no aconseguia. És just reconèixer que aquest equip havia estat el millor fins al dia que se’ns va permetre jugar i també ho és reconèixer la feina feta”.

“Volem donar les gràcies a l’afició i a tota la gent que ha cregut en nosaltres. Des de la directiva fins als seguidors, que en són molts i cada cop més. Ens fan tirar endavant i ens donen força”.

“Estem pendents de la Champions League. La UEFA prendrà una decisió aviat i aquesta serà la que determinarà el nostre futur en els pròxims dies, sobre si tornem als entrenaments i de quina manera ho fem”.

“Vull fer el més gran dels agraïments a totes i cadascuna de les jugadores i a l’staff. Fan molta feina, deixen de banda moltes coses per estar al 100% al futbol, amb aquest equip i amb aquest projecte”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut