Local

Pedri: "A casa meva fins i tot els plats són del Barça"

Repassa les declaracions més destacades del jove jugador canari, el qual destaca que "el meu referent sempre ha estat Iniesta i admiro molt Leo Messi"

Pedri, futur jugador blaugrana, ha parlat sobre diversos temes al canal de Youtube del FC Barcelona, en què ha ​​destacat que "venir al Barça sempre ha estat un somni des de petit". A més, el jove canari s'ha posat a prova amb el 90 Second Challenge i l'Stay at Home Challenge. A continuació, repassem les declaracions més destacades de l'entrevista amb Pedri:

Fitxatge pel Barça

"Va ser un dia molt especial per a mi, jugar al Barça és un somni des de petit. Quan m'ho van dir la veritat és que ni m'ho creia. Quan me'n vaig assabentar em vaig posar molt feliç i ho vaig celebrar amb la meva família".

"Quan vaig venir a Barcelona va ser molt especial, perquè vaig conèixer Abidal i vaig veure els jugadors. Va ser brutal veure en persona els jugadors que veus sempre a la televisió. A més, també conec Ilaix, hi tinc contacte perquè coincidim a la selecció".

"Jugar al Camp Nou sempre ha estat un somni i espero aconseguir-ho. El que més trobaré a faltar és el bon temps de les Canàries, aquí sempre fa calor".

Records culers

"A casa meva, a Tenerife, fins i tot els plats per menjar són de Barça, i també tenim una paella que vam col·leccionar amb l'Sport. La meva família és molt del Barça".

"He estat un parell de vegades a Barcelona i al Camp Nou. Recordo un partit en què Puyol va aixecar una Copa, jo era molt petit".

Els futurs companys

"M'han explicat moltes coses i tinc moltes ganes d'estar allà. Els companys del Las Palmas sempre fan broma amb el fet que a Setién li agrada molt el meu tipus de joc".

"El que tinc més ganes de fer? Conèixer Messi és el que em crida l'atenció, l'admiro molt. El vaig poder veure quan vaig venir a la Ciutat Esportiva, em vaig creuar amb els jugadors i va ser molt especial".

Referents

"El meu referent sempre ha estat Iniesta, que va fer molt pel Barça. A més, el meu pare sempre em parlava de Michael Laudrup, amb el qual també m'identifico jugant".

"També, quan estava al Las Palmas, Jonathan Viera sempre em donava molts consells i m'ajudava a ser jo mateix".

"Pedro Rodríguez és molt diferent a mi en la manera de jugar, però sí que em fixava en ell quan jugava al Barça, va ser molt important".

"A més, el meu gran suport sempre ha estat el meu germà, em dona molta canya i sempre m'ajuda perquè millori".

La família i el confinament

"Durant aquestes setmanes vaig poder anar a Tenerife amb la família i, per sort, estan tots bé. Ara he tornat a Las Palmas".

"A Las Palmas visc amb el porter del filial, la meva família està tota a Tenerife. Però és a mitja hora en avió i venen quan poden, sempre estem en contacte".

"Aquests dies, el preparador físic del Las Palmas ens prepara un vídeo perquè ho puguem fer des de casa, estem entrenant bé".

"En el meu dia a dia m'agrada anar a entrenar i jugar al FIFA amb el Barça. També m'agraden tots els esports... el bàsquet el practico molt".

Estil de joc

"Soc un jugador a qui li agrada molt associar-se, estar en contacte amb la pilota. Però he de millorar en l'aspecte de cara a porta".

"Crec que al Barça puc aportar un contra un, sempre ho intento, tot i que em surti malament. I sobretot associar-me, típic en l'estil de joc del Barça".

"Amb De Jong crec que faria una bona parella, perquè m'encanta el seu futbol. Tant de bo pugui estar en el terreny de joc amb ell".

"Sempre m'ha encantat el futbol, ​​gaudeixo jugant. Si gaudeixes amb la pilota no necessites una motivació. Soc molt competitiu, no m'agrada perdre ni a la Play".

"El dia del debut va ser el dia que vaig sentir més pressió, vaig perdre els dos primers controls, però gràcies al fet que la graderia em va donar suport vaig poder tirar endavant i va sortir tot bé".

Més notícies aquí