El Barça regala als socis 2 mesos de Subscripció e-paper a 'La Vanguardia'

El Barça regala als socis 2 mesos de Subscripció e-paper a 'La Vanguardia'

A més de descarregar cada dia l’edició impresa del diari, també es poden beneficiar de tots els avantatges i descomptes que ofereix el Club Vanguardia

Amb l’objectiu de donar suport a tot el col·lectiu de socis en la difícil situació que estem vivint, el FC Barcelona ha arribat a un acord amb 'La Vanguardia' gràcies al qual tots els seus socis majors de 18 anys poden disposar gratuïtament de 2 mesos de Subscripció e-paper a aquest diari i gaudir de tots els avantatges de ser subscriptor. 

Passats els dos primers mesos, es podrà cancel·lar aquesta subscripció, o es cobrarà la renovació automàticament sense compromís de permanència.

Aquesta subscripció ofereix la possibilitat de descarregar i llegir cada dia l’edició impresa de 'La Vanguardia' i els seus suplements, a través de l’aplicació mòbil per a Tauletes i Smartphone, o del web epaper.lavanguardia.com, a més de tenir accés a tots els continguts del web www.lavanguardia.com.

Tots aquells socis que vulguin formalitzar per 2 mesos la Suscripció e-paper a La Vanguardia ho poden fer des de l'enllaç següent.

Passats els dos primers mesos es cobrarà automàticament el següent mes. Es pot cancel·lar la subscripció en qualsevol moment mitjançant el correu atencionalcliente@clubvanguardia.com o el telèfon  933 481 482.

Avantatges del Club Vanguardia

A més, pel fet de ser subscriptor del diari, els socis entraran directament a formar part del Club Vanguardia, i es podran beneficiar de sortejos, descomptes, assistir a esdeveniments exclusius i moltes altres avantatges que es poden consultar a clubvanguardia.com.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut