El Barça regala als socis 2 mesos de Subscripció e-paper a 'La Vanguardia'

El Barça regala als socis 2 mesos de Subscripció e-paper a 'La Vanguardia'

A més de descarregar cada dia l’edició impresa del diari, també es poden beneficiar de tots els avantatges i descomptes que ofereix el Club Vanguardia

Amb l’objectiu de donar suport a tot el col·lectiu de socis en la difícil situació que estem vivint, el FC Barcelona ha arribat a un acord amb 'La Vanguardia' gràcies al qual tots els seus socis majors de 18 anys poden disposar gratuïtament de 2 mesos de Subscripció e-paper a aquest diari i gaudir de tots els avantatges de ser subscriptor. 

Aquesta subscripció ofereix la possibilitat de descarregar i llegir cada dia l’edició impresa de 'La Vanguardia' i els seus suplements, a través de l’aplicació mòbil per a Tauletes i Smartphone, o del web epaper.lavanguardia.com, a més de tenir accés a tots els continguts del web www.lavanguardia.com.

Tots aquells socis que vulguin formalitzar per 2 mesos la Suscripció e-paper a La Vanguardia ho poden fer des de l'enllaç següent.

Avantatges del Club Vanguardia

A més, pel fet de ser subscriptor del diari, els socis entraran directament a formar part del Club Vanguardia, i es podran beneficiar de sortejos, descomptes, assistir a esdeveniments exclusius i moltes altres avantatges que es poden consultar a clubvanguardia.com.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut