“Sabem que hem fet tot el que podíem fer”

“Sabem que hem fet tot el que podíem fer”

Xavi Pascual, tècnic blaugrana, i Jordi Argemí, directiu responsable de la secció, destaquen que “a tots ens hauria agradat guanyar sobre la pista” i es mostren satisfets per la feina feta

El Barça ha conegut aquest dilluns la resolució de la Comissió Delegada de la Federació Espanyola d’Handbol, en què s’ha atorgat el títol de la Lliga Sacyr ASOBAL al conjunt blaugrana. La competició de la regularitat ha arribat a la seva fi abans d’hora davant de la impossibilitat de disputar les darreres 11 jornades a causa dels efectes de la pandèmia del Covid-19. Davant d’aquesta decisió, Xavi Pascual ha reconegut que “a tots ens hagués agradat guanyar sobre la pista”, però ha recordat que ens trobem en una situació extraordinària i que “les decisions no estan en les nostres mans”.

Jordi Argemí, directiu responsable de la secció, ha coincidit amb el tècnic blaugrana, i a més ha afegit que “anàvem pel bon camí, però la situació del Covid-19 no ens ha permès acabar com desitjàvem”.

Declaracions de Xavi Pascual, entrenador del Barça:

"És una situació força estranya en tots els esports i a nivell de societat. No podem fer-hi gaire més, nosaltres hem fet la nostra feina i la decisió no estava en les nostres mans”.
“El que ens hagués agradat, com a tothom, seria haver acabat sobre la pista i que els resultats reflectissin el que havia passat a la pista”.
“És una temporada diferent per moltes coses. Perquè ens hem quedat sense poder acabar dues competicions importants (Champions i Lliga Asobal), pèro a més perquè hi havia jugadors que es retiraven, hi havia uns Jocs Olímpics per davant, etc. És una sensació agredolça. Estem contents perquè sabem que hem fet el que havíem de fer i no podíem fer més, però hagués estat millor guanyar-ho al camp”.
“És una pena, però no sabrem mai què podria haver passat. L’equip ho estava fent molt bé durant tota la temporada, hem jugat molt bé i hem fet bons resultats, però s’ha hagut de tallar la temporada perquè hi ha coses més importants que l’esport, i això ho hem d’entendre tots”.

Declaracions de Jordi Argemí, directiu responsable de la secció:

“Estic content per la consecució del títol, que es buscava des de l’inici de temporada, però reconeixent que l’alegria no és completa perquè ens hagués agradat guanyar-lo a la pista, competint contra la resta d’equips per demostrar la nostra vàlua”.
“L’equip duia una trajectòria molt interessant, molt contínua, estàvem jugant a un alt nivell per aconseguir aquest títol. Anàvem pel bon camí, però la situació del Covid-19 no ho ha permès, i la prioritat és la salut”.
“La recompensa és el treball diari i l’esforç per lluitar sempre per guanyar els campionats, sense donar res per fet. Els jugadors han d’estar satisfets d’aquest esforç, evidentment no l’acabem amb el Palau ple, però no deixa de ser el resultat a un treball conjunt, diari i de màxima dedicació”.
“Abans que qualsevol títol la prioritat és assegurar la seguretat dels equips, així com dels socis".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut