Una setmana per celebrar l'Eurolliga de París 2010

Una setmana per celebrar l'Eurolliga de París 2010

El Barça planteja una setmana temàtica amb continguts especials per commemorar el desè aniversari de la segona Eurolliga

El Barça de bàsquet celebra aquesta setmana el 10è aniversari de la segona Eurolliga de la història de la secció. A París, el 9 de maig del 2010, l’equip blaugrana va tornar a tocar el cel superant l’Olympiacos grec per 86-68 a la gran final.

Continguts exclusius

Al llarg de la setmana es publicaran diferents continguts en què han participat activament tots els jugadors que van formar part d’aquell equip, a més de l’entrenador Xavi Pascual. Juan Carlos Navarro, per la seva banda, respondrà les preguntes dels aficionats en un ‘Q&A’ que es portarà a terme a l’Instagram del Barça.

Dijous 7, a Barça TV, la programació estarà dedicada a Juan Carlos Navarro. S'emetran els millors partits de 'la bomba' com a blaugrana.

El dissabte 9, a la web del Club, a Barça TV i a les xarxes socials, es podrà gaudir d’una taula rodona amb diferents protagonistes de l’Eurolliga 2010.

El documental de l'Eurolliga

D'altra banda, l'Eurolliga ha publicat un documental de més de 50 minuts en què recorda, amb diferents jugadors de la plantilla del 2010, aquell títol a París. Tots aquells que ho vulguin veure ho poden fer a través del Facebook del Barça de bàsquet.

Els aficionats, presents

El Club vol fer partícip d’aquesta efemèride a tots els seus aficionats i és per això que vol incloure els testimonis de tots els seus socis i aficionats de com van viure aquell moment històric a París o des de casa.

Com participar-hi

Tots aquells que vulguin participar han d’enviar un vídeo en format horitzontal, i de 15 segons de durada, abans del dijous 7 de maig, a les 12 hores, al correu de la secció: basquet@fcbarcelona.cat. També es pot fer arribar aquest vídeo a través de Twitter amb l’etiqueta #BarçaParis10. El Club farà una selecció d’entre tots els vídeos que arribin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut