Local

Entrenament 'Full Body': Core + Bíceps + Mix tronc inferior

De la col·laboració entre el Barça Innovation Hub i l'Àrea de Rendiment del FC Barcelona neix la primera rutina d'entrenament 'full body' desenvolupada específicament per als fans del Barça i inspirada en els exercicis d'entrenament que duen a terme els nostres jugadors. Estàs preparat per provar-la?

Nova setmana, nova sessió d'entrenament amb Joe Holder (Nike Master Trainer). Aquesta quarta sessió combina exercicis isomètrics per enfortir el nostre core, exercicis de tronc superior per treballar els bíceps i exercicis de tren inferior d'adductors i coordinació per millorar l'equilibri dinàmic. Per acabar, un treball metabòlic d'intervals llargs.

  • BLOC #1 (30'' descans)

2x30sec Planxa lateral amb elevació de cama / 2x10 Pont lumbar a una cama sobre banc / 3x10 Curl de bíceps altern / 3x12 Curl de bíceps concentrat

  • BLOC #2 (30'' descans)

3x10 Elevació de cama estirada / 3x10 Lunge lateral altern / 3x10 Burpees amb salt / 3x10 Salt lateral a dos peus sobre banc

  • BLOC #3 (30'' descans)

2x40sec Step up altern sobre banc / 2x40sec Mountain climbers

Per als qui no pugueu esperar al pròxim entrenament, podeu descobrir altres rutines d'entrenament a l'aplicació Nike Training Club:

SEGUEIX ENTRENANT A CASA!
Converteix casa teva en el teu camp d’entrenament amb l’entrenador personal que tothom desitja
Descarrega Nike Training Club

Consells de nutrició esportiva de Gatorade Sports Science Institute

És important que tinguis en compte la teva nutrició i hidratació abans, durant i després de l'entrenament. Aquests consells de Gatorade Sports Science Institute asseguraran que treguis el màxim profit del teu entrenament a casa.

Buscant l'excel·lència en l'esport
Descobreix més continguts dels nostres experts en relació a la tecnologia, negocis i rendiment en l'àmbit esportiu
CONTINUA LLEGINT

 

* Aquesta rutina d'entrenament ha estat creada pels preparadors físics del FC Barcelona Daniel Romero, Edgar Enrich, Jacob González i Antonio Gómez Díaz.

Més notícies aquí