Barça Rewind: Un any de l’últim apoteosi al Mini

Barça Rewind: Un any de l’últim apoteosi al Mini

El 28 d’abril del 2019 el Barça es classificava per a la seva primera final de la Lliga de Campions en superar, de nou, per 1-0 al Bayern Munic

Un any es compleix de la major gesta de la història del Barça Femení. El 28 d’abril del 2019 el FC Barcelona es classificava per a la seva primera final de la Lliga de Campions femenina en superar per 1-0 al Bayern de Munic, a qui ja havia batut per 0-1 a l’anada, set dies abans a Alemanya. El Miniestadi registraria el seu últim ple (12.764 espectadors), tercer que perpetrava l’equip en dos anys i rècord d’assistència en un matx de futbol femení.

Amb un ambient de gala i mosaic inclòs, doncs, el Bayern va sortir a cremar tots els cartutxos, sabedor que només el triomf li valia. Un cacau impressionant al travesser de Leupolz va fer tremolar el Mini, però, just abans del descans, Lieke Martens va provocar un penal i Mariona el va transformar, enganyant la portera Benkarth. L’estadi embogia.

L’equilibri es va mantenir a la segona meitat, fins que l’expulsió de Kheira Hamraoui per la segona amonestació, al minut 70, va deixar en inferioritat a les locals. A partir d’aquí, les alemanyes anirien a totes i una intervenció impressionant i salvadora de Sandra Paños (min 73) va impedir que s’acostessin a la remuntada. El Barça resistiria heroicament, amb el suport d’una afició entregada, per aconseguir la classificació per a la final de Budapest.

Només finalitzar el matx, l’eufòria es va desfermar sobre la gespa. Plantilla i seguidors en comunió van celebrar la proesa, deixant per a la posteritat imatges inoblidables.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut