La COVID-19: temps per tornar al cent per cent

La COVID-19: temps per tornar al cent per cent

Laura Soria, jugadora del Barça de Bàsquet Femení, porta més d'un any fora de les pistes després d'encadenar dues lesions de llarga durada. La COVID-19 l'ha obligat a recuperar-se des de casa

Convertir la crisi sanitària en una oportunitat. Així és com vol afrontar aquest confinament Laura Soria, jugadora del Barça de Bàsquet Femení que porta més d'un any fora de les pistes. Soria encadena dues lesions de llarga durada, les quals l'han obligat a passar pel quiròfan en dues ocasions. Ara, després de dos mesos des de l'última operació, la blaugrana ha vist modificada completament la seva rutina de rehabilitació a causa del confinament.

En contacte constant amb els serveis mèdics

Tot i la situació, la jove jugadora de 20 anys assegura que "la recuperació està anant realment bé, si que és cert que he perdut totes les màquines que fèia servir als serveis mèdics i que ara utilitzo les coses que tinc per casa, però tot està anant bé". A més, Soria destaca el seguiment que les fisioterapeutes del club estan realitzant "via whatsapp, perquè és la manera més senzilla i còmode que tenim perquè em puguin resoldre els dubtes. Jo els passo els vídeos que em demanen i després ho trasllado als exercicis que faig".

En aquest sentit, Soria ha volgut posar en valor la tasca de tots els professionals dels serveis mèdics: "valoro al 200% la feina que fan i el que ens donen a nosaltres, tenir-los a l'abast és quelcom molt positiu".

Temps per tornar al millor nivell

"Que hagi passat ara, una cosa que el metge em va dir que passaria d'aquí a un temps, considero que és millor que no que m'haguès passat d'aquí a un temps i tornar-me a perdre una nova temporada", afirma Soria. I és que després de més d'un any sense trepitjar el parquet, la blaugrana és conscient que necessita temps per tornar a recuperar la seva millor versió, motiu pel qual afronta l'estiu "sabent que podré dedicar-me tot aquest temps a mi, per intentar tornar a semblar-me a com estava abans de la primera lesió".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut