Sergi Panadero : “Mai havia necessitat tant posar-me els patins”

Sergi Panadero : “Mai havia necessitat tant posar-me els patins”

Panadero celebra un aniversari “especial” i asegura que, abans de l’aturada, “vam arribar a un nivell d’hoquei que no recordo haver jugat mai”

Celebrar l’aniversari confinat a casa és estrany. Però també pot convertir-se en un moment especial i agradable si es pot compartir tot el dia amb la família. “Pràcticament mai he pogut celebrar tot l’aniversari amb ells. Sempre hi ha algun entrenament, partit o viatge”, expressa Sergi Panadero, que aquest diumenge 26 celebra el seu 38è aniversari. “Fer-ho amb els que més estimes és el millor que hi ha”.

Aquest cap de setmana s’hauria disputat el primer partit dels retornats play-off de l'OK Lliga. La situació és totalment diferent a la del 26 d’abril del 2019, en què es va segellar el títol de la competició regular amb una victòria a Les Comes d’Igualada. “Va ser un dia molt especial, jo estava lesionat i no podia jugar amb els companys, però em van fer un regal espectacular: la Lliga i vam bufar les espelmes al vestidor”.

Panadero fa l'entrevista des del seu domicili, a Sant Hipòlit de Voltregà, on disposa d’espai al jardí per poder “jugar amb els fills” i també per exercitar-se: “Intento ser constant amb la planificació que ens envia el Club perquè, quan torni a haver-hi competicions, no es noti físicament”.

“Aquest confinament ens posa davant noves situacions que no havia viscut mai”, afirma Panadero. "No recordo una aturada tan llarga en una competició i és una situació estranya perquè es trenca el dia a dia i deixes de veure els teus companys”. Tanta és l’enyorança que, gairebé cada dia, es posa els patins al garatge amb la companyia de la Martina (sis anys) i d’en Jan (quatre). “Mai havia necessitat tant posar-me els patins”, subratlla.

Aquesta aturada ens ha agafat fent un hoquei molt alegre

Sergi Panadero

El 9 barcelonista estava duent a terme el setzè curs a Can Barça, amb 55 títols al palmarès. Amb un bagatge immens, afirma que “estàvem fent una temporada espectacular. Cada vegada ens trobàvem més còmodes a la pista i vam arribar a un nivell d’hoquei que no recordo haver jugat mai”. En aquest sentit, descriu que “aquesta aturada ens ha agafat fent un hoquei molt alegre i amb tots els jugadors donant el millor de si mateixos”.

Sense saber quin serà el futur proper de les competicions, Panadero comenta que “no puc dir que hauríem guanyat totes les competicions, però estàvem molt a prop de lluitar per totes i aconseguir-les. Estàvem amb un nivell de confiança molt alt”, conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut