Un Instagram Live de Champions
Ofert per

Un Instagram Live de Champions

Sergio Lozano i l’exblaugrana Lin s’han trobat a les xarxes per parlar sobre el duel Barça - KPRF i la Final Four ajornada que havia d’enfrontar els dos amics

Sergio Lozano i Ángel Velasco, Lin, van jugar junts al Barça durant cinc temporades, entre el 2011 i el 2016, i junts van conquistar dues Champions (2012 i 2014). Els dos són molt amics i no s’havien enfrontat mai des que Lin va deixar el Barça a l’estiu del 2016.

Més de quatre anys després, el destí va emparellar el KPRF de Lin amb el Barça a les semifinals de la Champions que s’havien de disputar aquest divendres 24 d'abril a Minsk. Però la crisi sanitària ha obligat a ajornar la Final Four i l’esperat duel s’ha hagut de postposar (sense nova data fixada).

Lozano i Lin no es podran veure les cares a les pistes, de moment, però sí que han conversat sobre la semifinal Barça - KPRF i la Final Four ajornada en un directe d’Instagram a les xarxes socials del Club.

“Teníem moltes ganes d’enfrontar-nos”

Sergio Lozano: “Era una setmana molt especial, tenia moltes ganes de jugar contra Lin. Sincerament jo no volia el KPRF a les semifinals perquè és un equip molt perillós i preferia una final contra ells. Però es va donar així i segur que en algun moment podrem jugar aquesta semifinal. Sí que és cert que teníem lesions importants, però tant de bo haguéssim pogut jugar, perquè l’equip estava responent molt bé, com es va demostrar a la Copa, i crèiem que era una gran oportunitat per tornar a guanyar la Champions després de molts anys de quedar-nos a les portes”.

Lin: “Jo també hauria preferit una final contra el Barça, però ja és una gran notícia ser a la Final Four de la Champions, perquè és la competició més bonica. Nosaltres també arribàvem bé a la final, estàvem físicament molt forts i la cita ens arribava en un bon moment. El fet de no jugar ara beneficia el Barça, perquè podrà comptar amb jugadors com Ferrao i Esquerdinha, però, de fet, és igual perquè tenen un equipàs”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut