Local

Entrenament 'Full Body': Core + Esquena + Musculatura isquiotibial

De la col·laboració entre el Barça Innovation Hub i l'Àrea de Rendiment del FC Barcelona neix la primera rutina d'entrenament 'full body' desenvolupada específicament per a Barça Fans i inspirada en els exercicis d'entrenament que duen a terme els nostres jugadors. Estàs preparat per provar-la?

La sessió d'entrenament d'aquesta setmana amb Joe Holder, Nike Master Trainer, combina exercicis de core que posaran a prova la nostra estabilitat amb exercicis de tronc superior per enfortir l'esquena i exercicis de tronc inferior enfocats en la musculatura isquiotibial. Per acabar, uns exercicis metabòlics que augmentaran les nostres pulsacions i ens ajudaran a cremar calories i guanyar massa muscular

  • Bloc #1 (30'' descans)

2x30seg Planxa lateral amb rotació / 2x30seg Planxa frontal sobre 3 punts de suport / 3x12 Pull over amb pes / 3x12 Rem a una mà

  • Bloc #2 (30'' descans)

3x12 Excèntric isquiotibial / 3x10 Pes mort a una cama  / 3x12 Burpees sense salt / 3x10 Lunge creuat cap enrere

  • Bloc #3 (30'' descans)

3x30seg Lunge frontal + salt / 3x30seg Jumping jacks

Per als qui no pugueu esperar al pròxim entrenament, podeu descobrir altres rutines d'entrenament a l'aplicació Nike Training Club:

SEGUEIX ENTRENANT A CASA!
Converteix casa teva en el teu camp d’entrenament amb l’entrenador personal que tothom desitja
Descarrega Nike Training Club

Consells de nutrició esportiva de Gatorade Sports Science Institute

És important que tinguis en compte la teva nutrició i hidratació abans, durant i després de l'entrenament. Aquests consells de Gatorade Sports Science Institute asseguraran que treguis el màxim profit del teu entrenament a casa.

Buscant l'excel·lència en l'esport
Descobreix més continguts dels nostres experts en relació a la tecnologia, negocis i rendiment en l'àmbit esportiu
CONTINUA LLEGINT

 

* Aquesta rutina d'entrenament ha estat creada pels preparadors físics del FC Barcelona Daniel Romero, Edgar Enrich, Jacob González i Antonio Gómez Díaz.

Més notícies aquí