Local

Savis consells per als joves del planter

Esquerdinha, Aicardo i Lozano participen en unes xerrades amb els equips Aleví, Infantil i Cadet

Els tutors de la Masia i els responsables formatius del Barça de futbol sala han organitzat conjuntament aquests dies unes xerrades dels jugadors del primer equip amb els joves del planter. Els primers de participar en aquesta iniciativa han estat Aicardo, Esquerdinha i Lozano que s’han vist amb els equips Aleví, Infantil i Cadet.

Els consells dels cracks

Els jugadors del primer equip s’han mostrat molt propers i accessibles, han respost a totes les preguntes dels joves del planter i han donat alguns savis consells que cal tenir en compte.

Aicardo ha remarcat als nens la importància de trobar temps per als estudis i ha recordat als joves jugadors que, tant en l’esport com en la vida, els valors de la humilitat i l’esforç són essencials.

Esquerdinha ha volgut deixar un missatge molt clar als joves del planter: “aprofiteu l’oportunitat que teniu de ser en un club com el Barça i persistiu sempre per complir els vostres objectius”

I per últim el capità Sergio Lozano ha explicat la seva propia experiència per fer veure als jugadors del planter que “en el món de l’esport no tot són alegries i s’ha d’aprendre dels bons i dels mals moments i, sobretot, gaudir del dia a dia”.

Més notícies aquí